Read Caspian Herceg by C.S. Lewis Free Online


Ebook Caspian Herceg by C.S. Lewis read! Book Title: Caspian Herceg
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 8.57 MB
The author of the book: C.S. Lewis
Edition: M&C
Date of issue: 2005
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data
Loaded: 1506 times
Reader ratings: 6.6

Read full description of the books:Narnia ​​birodalmának titokzatos törtenetét hét kötetben mondja el a világhírű angol szerző, C. S. Lewis, ezek közül az elsőt, Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény címűt vitte filmre a Walt Disney Pictures és a Walden Media.
A Narnia Krónikája a Jó és Rossz örök háborúját meséli el. Olykor a csatamezőn, nyílt küzdelemben csap össze a fény az árnnyal, máskor a szív rejtett zugaiban. Ám legyenek az ütközetek akár a lélekben, akár a harcmezőn: minden összecsapás meghatározó erejű.
Olyan utakon kalandozhatunk, amelyek a világ végére vezetnek, fantasztikus lényekkel köthetünk ismeretséget, megtudjuk, mi az árulás, mi a hőstett, mit jelent megnyerni vagy épp elveszíteni egy barátot. Kalandos utazás ez a fantázia birodalmában, ugyanakkor a legmélyebb valóságban. A kiadó sorozatban jelenteti meg a rajzokkal illusztrált hét kötetet. Sorozat ez, melyben minden mű önmagában is teljes egész, önállóan is lenyűgöző olvasmány. Tarts velünk, s a herceggel, ki koronájáért száll csatába.

A NARNIA KRÓNIKÁINAK NEGYEDIK KÖTETE:
Caspian herceg

Narnia… ahol az állatok beszélnek… a fák vándorolnak… s ahol hamarosan kitör a véres háború. A herceg, kit jogtalanul megfosztottak trónjától, végső elkeseredésében hadsereget gyűjt, hogy megszabadítsa hazáját a bitorlótól. Végül azonban két ember között dől el a küzdelem. A becsület csatája dönt az egész világ sorsa fölött.


Download Caspian Herceg PDF Caspian Herceg PDF
Download Caspian Herceg ERUB Caspian Herceg PDF
Download Caspian Herceg DOC Caspian Herceg PDF
Download Caspian Herceg TXT Caspian Herceg PDFRead information about the author

Ebook Caspian Herceg read Online! Librarian Note: There is more than one author in the Goodreads database with this name.


CLIVE STAPLES LEWIS (1898–1963) was one of the intellectual giants of the twentieth century and arguably one of the most influential writers of his day. He was a Fellow and Tutor in English Literature at Oxford University until 1954. He was unanimously elected to the Chair of Medieval and Renaissance Literature at Cambridge University, a position he held until his retirement. He wrote more than thirty books, allowing him to reach a vast audience, and his works continue to attract thousands of new readers every year. His most distinguished and popular accomplishments include Mere Christianity, Out of the Silent Planet, The Great Divorce, The Screwtape Letters, and the universally acknowledged classics The Chronicles of Narnia. To date, the Narnia books have sold over 100 million copies and been transformed into three major motion pictures.

Lewis was married to poet Joy Davidman.


Reviews of the Caspian Herceg


MASON

Energy text

SEBASTIAN

From disgust to delight!

DARCEY

Pozitivnenko, but naпve to the ugly.

AUSTIN

Why do you ask me to write a phone?

LEAH

Frankly, double
Add a comment
Download EBOOK Caspian Herceg by C.S. Lewis Online free

PDF: caspian-herceg.pdf Caspian Herceg PDF
ERUB: caspian-herceg.epub Caspian Herceg ERUB
DOC: caspian-herceg.doc Caspian Herceg DOC
TXT: caspian-herceg.txt Caspian Herceg TXT