Read Alamaailma by Don DeLillo Free Online


Ebook Alamaailma by Don DeLillo read! Book Title: Alamaailma
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 732 KB
The author of the book: Don DeLillo
Edition: Tammi
Date of issue: 1999
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data
Loaded: 2894 times
Reader ratings: 5.3

Read full description of the books:Alamaailman on julistettu Yhdysvalloissa vuosikymmenen kirjaksi, suureksi amerikkalaiseksi romaaniksi. Se on atomiajan, kylmän sodan ajan historia, puoli vuosisataa amerikkalaisten elämää. Romaani alkaa legendaarisesta baseball-ottelusta joka pelattiin New Yorkissa 1951. Mutta samalla hetkellä kun Bobby Thomson löi Giantsille voittojuoksun, ”iskun joka kuultiin ympäri maailmaa”, levisi synkkä uutinen Neuvostoliiton ydinkokeesta.

Tarinaa kuljettaa eteenpäin kulunut baseballpallo, joka vie lukijan syvälle muistoihin ja amerikkalaisuuden sieluun, Bronxin vuokra-asunnoista upeisiin tanssisaleihin ja B-52-pommitukseen Vietnamissa. Kirjan päähenkilö, Broxin kasvatti Nick Shay, ampuu miehen ja joutuu vankilaan. Hän ei kuitenkaan päädy syrjäytyneiden joukkoon vaan jätteenkäsittelylaitoksen johtajaksi, joka rahasta saa katoamaan mitä tahansa, vauvanvaipoista plutoniumiin. Hänellä on lyhyt suhde taiteilija Klara Saxiin, joka päätyy jalostamaan jätettä omalla tavallaan: hän luo hylätyistä pommikoneista maisemataideteoksia.

Tässä romaanissa DeLillo palaa lapsuutensa Bronxiin jota hän kuvaa elävästi ja lämpimästi: kampeloita jäissä, ohuita parmankinkkusiivuja, pyykkinaruja, kastanjakärryjä, kotiviiniä. Mutta hän kuvaa myös nykypäivän Bronxia, jonka aidsiin ja huumeisiin menehtyneitä asukkeja muistetaan graffitienkelein. Hän tuo näyttämölle sukupolvien johtohahmot: Lenny Brucen, Mick Jaggerin, J. Edgar Hooverin. Ja ilmapiirin varmistavat kulttuurin tunnuskuvat: kondomit, pommit, Chevy Bel Airit, tuorekelmut ja Internet-sivut.


Download Alamaailma PDF Alamaailma PDF
Download Alamaailma ERUB Alamaailma PDF
Download Alamaailma DOC Alamaailma PDF
Download Alamaailma TXT Alamaailma PDFRead information about the author

Ebook Alamaailma read Online! Don DeLillo is an American author best known for his novels, which paint detailed portraits of American life in the late 20th and early 21st centuries. He currently lives outside of New York City.

Among the most influential American writers of the past decades, DeLillo has received, among author awards, a National Book Award (White Noise, 1985), a PEN/Faulkner Award (Mao II, 1991), and an American Book Award (Underworld, 1998).

DeLillo's sixteenth novel, Point Omega, was published in February, 2010.


Reviews of the Alamaailma


BOBBY

A cozy book that teaches small things, happiness, in detail!

ISAAC

Interesting look on the other side

AMELIE

The most cool book

LOGAN

An interesting book, Hard to tear down

RUBY

The book liked more than the previous
Add a comment
Download EBOOK Alamaailma by Don DeLillo Online free

PDF: alamaailma.pdf Alamaailma PDF
ERUB: alamaailma.epub Alamaailma ERUB
DOC: alamaailma.doc Alamaailma DOC
TXT: alamaailma.txt Alamaailma TXT